alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Baby Jogger City Elite

  • Baby Jogger City Elite
  • Baby Jogger City Elite
  • Baby Jogger City Elite
Denna vagn är helt suverän. Den är stor och rymlig (vår sexåring provade den inför försäljningen och fick plats utan problem), samtidigt är den väldigt kompakt när man fällt ihop den. Att den dessutom går att fälla ihop med en hand har varit ovärderligt många gånger. Har man behov av att packa riktigt tight är det dessutom väldigt enkelt att ta loss hjulen.
Framhjulet är roterbart 360 grader och av bättre kvalitet än flera andra vagnar vi provat. Rejäla punkteringsfria däck gör att den lämpar sig väl för stigar och grusvägar men den är även skön att köra på asfalt.
Handtaget är reglerbart och skönt att hålla i. Dessutom finns en ficka att lägga saker i och vi två extra krokar på sidorna.
Det går att fälla steglöst till nästan helt horisontalt läge. Suffletten är riktigt rejäl som ger bra skydd mot både sol, vatten och vind. Dessutom skickar vi med både regnskydd och myggnät.
Jämfört med de flesta andra vagnar klarar den betydligt mer vikt, maxgränsen för vagnen är hela 34 kg och förvaringskorgen under 9 kg.
Det går givetvis att köpa till en liggdel och vagnen kan då användas från nyfödd.
Nypris ca 6000:- (inkl regn- och myggskydd).
För mer info se gärna: http://babyjogger.se/product/city-elite/

2 000 kr27 januari

Stenungsundtorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information